Вручення дипломів Докторів філософії

Святкове ПЕРШЕ в історії Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” вручення дипломів Докторів філософії (PhD). Серед цих щасливчиків випускник аспірантури Фізико-Технічного Інституту Микола Лавренюк.
Величезна вдячність науковому керівнику д.т.н, професору Новікову Олексію Миколайовичу та науковому консультанту д.т.н, професору Куссуль Наталії Миколаївні, всім причетним до того, щоб ця подія відбулася. Ця подія ввійде в історію Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” – це перший випуск та перше вручення таких дипломів. Розвивається наша молода держава, наближається до світових стандартів.
Бажаємо творчої наснаги молодому поколінню науковців, везіння в нових починаннях та побільше можливостей застосування своїх знань та навичок (компетентностей) на користь та славу нашій Україні й світові. Науковим керівникам бажаємо нових талановитих учнів і сил та наснаги випустити ще не одне покоління бакалаврів, магістрів, науковців!