Зустріч з випускниками ліцею № 145

16 березня 2021 року команда кафедри зустрілась із 11класниками Природничо-наукового ліцею № 145. Профорієнтаційну роботу провели доктор технічних наук, професор Куссуль Наталія Миколаївна, яка розповіла про основні засади кафедри ММАД, чому взагалі важливо отримати фундаметальну освіту та навчатися на реальних міжнародних проєктах.
Наступним своє слово взяв випускник 2020 року Фізико-технічного інституту Шуміло Леонід. Він розповів про свій шлях від абітурієнта до продвинутого Data Scientist, на власному прикладі показав, як можна поступово будувати свою кар’єру, якщо обрати сильного наукового керівника. Цікавий факт: Леонід до 21 року встиг побувати у всіх відомих космічних агенствах світу! І це завдяки завзятій праці та вдало обраному напрямку навчання.
Свого часу в ліцеї 145 навчалась і наша колега – аспірант Яйлимова Ганна, яка в цьому році захищає свою дисертаційну роботу зі спеціальності 113 Прикладна математика. Вона також прийняла участь в даному заході, де поділилиась з випускниками школи своїм досвідом обрання навчального закладу, спеціальності та кафедри, де майбутні першокурсники проведуть наступні 6 років свого життя, і що це має стати трамплінгом для подальшого професійного зростання.
Наша команда поділилась своїми знаннями та досвідом, як правильно обрати майбутню спеціальність після школи, які можливості відкриваються та як поєднувати участь у міжнародних проєктах із навчанням.
Сподіваємось, що кожен із наших слухачів обере свій шлях, і наші поради допоможуть із цим важливим кроком!
Наші презентації: