Магістерська програма з розпізнавання образів і комп’ютерного зору

Все ще роздумуєш, куди ж саме краще вступати в магістратуру, порівнюючи відносно схожі між собою варіанти? Цікавишся глибоким навчанням та комп’ютерним зором і хочеш отримати найбільш валідні та актуальні у сучасному світі знання? Тоді давай знайомитись!

Ми, кафедра математичного моделювання і аналізу даних Фізико-технічного інституту НТУУ «КПІ», цього року відкриваємо свої двері для вступників, які хочуть займатись дійсно цікавою прикладною математикою, розвиватись в сфері розпізнавання образів і комп’ютерного зору.

Якщо хочеш дізнатись, що ж саме можна вивчати разом з нами, і задля чого вкладати стільки зусиль, скоріше реєструйся за посиланням на наш оnline-вебінар, де ми:

  • ознайомимось з освітньою програмою “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів і комп’ютерного зору” другого (магістерського) рівня
  • з перших вуст дізнаємось, де відкриті двері для випускників програми і як все ж стати тим, кому гарантовано будуть летіти job-offers
  • одні з найвпливовіших спікерів, науковці, бізнесмени та практикуючі фахівці України у сфері розпізнавання образів та комп’ютерного зору розкажуть про перспективи для випускників програми
  • просто та затишно поспілкуємось та дамо відповіді на всі запитання

Цікаво?)
Реєструйся за посиланням та підключайся 25 травня о 16:00

Спікери вебінару :
Наталія Куссуль, професорка Фізико-технічного інституту НТУУ “КПІ імені Сікорського”, докторка технічних наук та фахівець з машинного навчання розповість про особливості та переваги освітньої програми, а також про наукові перспективи випускників.

Віктор Сдобніков, технічний директор та співзасновник компанії Apostera GmbH, випускник та викладач Фізико-технічного інституту, співавтор освітньої програми поділиться лайфхаками, як студенту ФТІ дорости до бізнесмена і створити успішну інноваційну компанію.

Віталій Гончарук, засновник та генеральний директор компанії Augmented Pixels, Inc. поділиться досвідом розвитку інноваційного бізнесу. Віталій інвестував у кілька стартапів в галузi комп’ютерного зору та машинного навчання і активно шукає молодих однодумців.

Олександр Обєдніков, директор з досліджень компанії Squad, уміло керує 4-ма командами в сфері машинного та глибокого навчання, та вже шукає собі 5-ту, і в ній можеш бути саме ти!

Тож не зволікай, поспішай зареєструватися на наш Вебінар та вже готуй документи для вступної кампанії 2021, яка зовсім скоро розпочнеться!