Гурток «Олiмпiадне програмування» продовжує свою роботу

Цього року продовжує свою роботу гурток «Олiмпiадне програмування», який спрямований на поглиблення знань і отримання навичок спортивного програмування з метою підготовки до олімпіад. 

На прикладi задач iз тих турнiрiв, що вже за спиною, учасники гуртка на чолi iз керiвниками Наталiєю Куссуль та Олександром Рибаком готуються до наступних викликiв. Гурток є справжнiм джерелом знань не лише для студентiв, а й для школярiв, що мають натхнення познайомитися з мовою програмування С++ або заглибитись в олімпіадне програмування. 

Згадуючи попереднiй семестр, хочеться нагадати, що в роботі гуртка взяли участь понад 30 студентів, семеро з яких успішно завершили онлайн курс зі спортивного програмування та отримали офіційні сертифікати і додаткові бали до рейтингу. Окрiм цього, команди, які були сформовані на базі гуртка, взяли участь у міжфакультетському конкурсі КПІ-OPEN, а деякі з них зайняли призові місця.

Аби збагатитися теоретичними та практичними знаннями, розiбрати все вiд лінійних алгоритмів до основ теорії графів, без роздумiв приєднуйтесь. Перемоги на олiмпiадах неодмiнно потраплять до ваших рук!