Запуск онлайн-хакатону SpaceTech Europe

Вчора, 3 грудня, стартував онлайн-хакатон SPACETECH EUROPE, серед учасників якого команда «Orbital hackers» у складі наших студентів, учня Технічний ліцей НТУУ “КПІ” та співробітників Інститут космічних досліджень НАН України та ДКА України.

Лідер, Михайло Ємельянов, представив присутнім команду та спільну ідею — розробку сервісу аналізу і прогнозування вартості житла. Саме зараз учасники команди трудяться над реалізацією задумки, працюють з різнорідними та супутниковими даними, OрticalFlow, бібліотекою Scikit-Image і мовою програмування Python, а також відкривають для себе нескінченну кількість нових горизонтів, співпрацюючи один з одним та з більш досвідченими колегами, адже онлайн-хакатон SpaceTech Europe — це 72 години командної роботи, менторства та прототипування нової космічної техніки.

Як знизити вартість космічних польотів шляхом повторного використання? Як захистити космічні технології від шкідливих програм та кібератак? Як прибрати космічне сміття та оптимізувати космічну навігацію? Як поліпшити співпрацю в космічній сфері? Мета хакатону — вирішити ці виклики!

Бажаємо команді «Orbital hackers» натхнення та успіхів у подорожі до зірок, де навіть небо не є межею!