Стартап нашого третьокурсника відібрано для участі в виставці інноваційних проєктів в Дубаї

Стартап Harmix третьокурсника нашої освітньої програми кафедри математичного моделювання та аналізу даних Назара Поночевного відібрано для участі в виставці інноваційних проєктів в Дубаї. Команди там матимуть свої стенди, а також отримають можливість розповісти про свій проект перед світовими інвесторами.

Harmix— інтелектуальний сервіс, який автоматично добирає музику для відео.

Також у списку найкращих:

Auto BI — онлайн платформа для SMART рішень в управлінні транспортом.

S.Lab – Sustainable Laboratory — виробництво на 100% біорозкладного пакування з технічних конопель та грибного міцелію.

Elai.io — це веб-сервіс, який за допомогою штучного інтелекту, дозволяє швидко генерувати відеопрезентації з віртуальним спікером в кадрі без використання професійної студії.

FlashBeats — мобільний застосунок, здатний синхронізувати ліхтарики тисяч смартфонів для створення дивовижних світлових шоу на спортивних чи музичних подіях та домашніх вечірках.

Sensorama Lab— платформа для віртуальних тренувань м’яких та технічних навичок.

Mosqitter — екологічне hardware+software рішення для захисту від укусів комарів на відкритих територіях.

FlyAgData — рішення, яке допомагає фермерам зменшувати витрати на агровиробництво та максимізувати їх прибутковість за допомогою збору агрономічних і інженерних даних з техніки онлайн.

GIOS — інтерактивна платформа з унікальною методологією для вивчення математики та розвитку критичного мислення у школярів поколінь Z та Альфа завдяки коротким анімованим відеолекціям.

Revizion — комплексний сервіс зворотного зв’язку та NPS (Net Promoter Score) для бізнесу.

AgroTop — це онлайн-платформа для SMART рішень в управлінні сільськогосподарським виробництвом.

Recoshelf допомагає рітейлерам продавати більше за допомогою комп’ютерного зору.

Ademrius — веб платформа, що дозволяє автоматизувати роботу медичних установ, через впровадження онлайн-запису на прийом до лікаря та ведення електронної історії хвороби пацієнта.

EdPro.ua — набір для проведення шкільних лабораторних та демонстраційних робіт з фізики, котрий значно покращує якість засвоєння матеріалу та проведення уроків.

MySatKit — це модель сучасного малого супутника кубсата, такий навчальний конструктор, розроблений для аматорів і професіоналів, для дорослих і дітей.