Вітаємо бакалаврів та магістрів із захистом дипломів

Протягом останнього тижня (16-24 червня) відбулися захисти дипломних робіт першого випуску бакалаврів і магістрів кафедри Математичного моделювання та аналізу даних НН ФТІ НТУУ «КПІ» за освітньою програмою «Методи математичного моделювання, розпізнавання образів та комп‘ютерного зору» за спеціальністю 113 «Прикладна математика».

Попри значні труднощі воєнного часу, всі наші студенти успішно впоралися із захистом своїх дипломних робіт, адже навчання на освітній програмі «Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору» надає фундаментальну підготовку з математики, фізики і комп’ютерних наук завдяки залученню до викладання висококваліфікованих фахівців та науковців. 

Окрім цього, протягом терміну навчання студенти отримували реальний досвід участі у міжнародних проєктах та тісної наукової співпраці з провідними університетами і науковими установами України та світу.

Колектив кафедри ММАД НН ФТІ НТУУ «КПІ» щиро вітає своїх випускників зі здобуттям нового статусу, а також запрошує студентів та абітурієнтів до подальшого навчання на кафедрі!