Як цьогоріч відбуватиметься освітній процес у КПІ ім. Ігоря Сікорського: очікується навчання у змішаному форматі

Згідно підготовленого Наказу «Про заходи щодо організації та здійснення освітнього процесу в осінньому семестрі 2022/2023 навчального року» освітній процес в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбуватиметься переважно дистанційно, з можливістю проведення окремих практичних або лабораторних занять в очному режимі. Такі нововведення стосуватимуться здобувачів вищої освіти усіх форм навчання відповідно до графіку навчального процесу на 2022/2023 н.р. та Регламенту організації освітнього процесу в дистанційному режимі.

Проведення окремих занять в очному режимі з урахуванням особливостей окремих освітніх програм буде можливим за умови наявності місць в укриттях навчальних корпусів, де планується проводити пари, та дотримання стандартів вищої освіти. 

Правила проведення занять в очному режимі:

  – очно заняття проводяться лише для тих, хто має таку можливість;

   – забезпечується можливість дистанційного підключення (онлайн трансляції) до таких занять;

   – передбачаються окремі дні проведення занять в очному режимі з урахуванням усіх вимог безпеки.

Для студентів, які не мають змоги брати участь в освітньому процесі, передбачено можливість перенесення опанування освітнього компоненту на наступні семестри, надання індивідуальних графіків навчання та складання семестрового контролю, а також можливість академічної відпустки.

Наказ «Про заходи щодо організації та здійснення освітнього процесу в осінньому семестрі 2022/2023 навчального року» наразі на погодженні. Більше інформації – у статті.