Угода про подвійний диплом з Університетом прикладних наук Анхальта (Німеччина)

Відбулась визначна подія для кафедри математичного моделювання та аналізу даних і наших студентів – підписано угоду про подвійний диплом з Anhalt University of Applied Sciences – GTUC. Вступаючи в магістратуру на освітню програму “Методи математичного моделювання, розпізнавання та комп’ютерного зору” за спеціальністю 113 Прикладна математика студенти одночасно з дипломом КПІ ім. Ігоря Сікорського можуть отримати диплом Університету прикладних наук Анхальта (Німеччина) за напрямком Data Science.

Головна ідея угоди полягає в тому що освітні компоненти (дисципліни), які вивчають студенти в КПІ ім. Ігоря Сікорського будуть зараховані в Університеті прикладних наук Анхальта і навпаки, тобто магістрант одночасно засвоює матеріал двох освітніх програм. Передбачається що перший рік студенти навчаються в КПІ ім. Ігоря Сікорського на нашій кафедрі, а другий рік в Німеччині в Університеті прикладних наук Анхальта, готують дисертацію під керівництвом двох керівників (представники обох університетів), захищають один раз англійською мовою та отримують два дипломи.

Університет прикладних наук Анхальта найбільш близький партнерський університет нашої кафедри, разом ми розвиваємо співпрацю з центром ключових компетенцій Aida&ti в сфері штучного інтелекту та обробки великих даних.

Запрошуємо скористатись унікальною можливістю нашої магістерської освітньої програми – отримати подвійний диплом і розвинути комунікативні навички для старту успішної кар’єри!

Університет прикладних наук Анхальта
КПІ ім. Ігоря Сікорського