Зустріч із студентами

На початку семестру на кафедрі математичного моделювання та аналізу даних відбулась зустріч студентів з викладачами.

Студенти поділились враженнями від навчання, разом обговорили плани і перспективи наукової роботи, підбили підсумки діяльності гуртків “Олімпіадне програмування” та “Гуртка з прикладної математики”, ознайомились з угодою про подвійний диплом з Університетом прикладних наук Анхальта, поговорили про вступ в магістратуру-2023 на освітню програму “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп”ютерного зору”.

Викладачі, а саме професорка Наталія Куссуль, професор Андрій Шелестов, старший викладач Ганна Яйлимова, доцент Владислав Хайдуров поділились досвідом проектної роботи, студенти дізнались про можливості розвитку, про те як вже зараз можна застосовувати свої знання з прикладної математики, беручи участь у наукових проектах кафедри.

Зустріч проходила в режимі дискусії офлайн і онлайн, багато запитань студенти-бакалаври задавали про особливості вступу і навчання в магістратурі на освітній програмі “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп”ютерного зору”, про подвійний диплом за напрямком Data Science. Обговорювали також кроки побудови успішної кар’єри, які знання і навички є необхідними сьогодні щоб досягти успіху вже завтра.