Вступ до магістратури

Якщо ви цікавитесь прикладною математикою, мрієте знайти однодумців і брати участь в реальних проектах машинного навчання, штучного інтелекту та комп’ютерного зору, отримати досвід міжнародної співпраці та стажування, ЗАПРОШУЄМО до нас в магістратуру  на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” за спеціальністю 113 «Прикладна математика».

З науковими напрямками кафедри Математичного моделювання та аналізу даних, яка забезпечує ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” можна ознайомитись на нашому сайті в розділі Наука та Партнерство, а також на YouTube каналі нашої кафедри. Для кращого розуміння нашої експертизи радимо також ознайомитись з матеріалами нашої літньої школи «Аналіз даних», де цьогоріч спікерами були наші студенти, аспіранти і випускники.

Для вступу за державним замовленням та за кошти фізичних та/або юридичних осіб необхідно скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ)комплексне фахове випробування (КФВ) та подати до розгляду мотиваційний лист.

Якщо ви вирішили змінити фах після одержання диплома бакалавра, додаткове вступне випробування цього року складати не потрібно.

Комплексне фахове випробовування (КФВ) для вступу на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” 113 Прикладна математика буде відбуватися в онлайн форматі тривалістю 120 хвилин за наступним розкладом:

1 сесія. 20.07.2023 10:00 – КФВ
2 сесія. 22.07.2023 10:00 – КФВ
3 сесія. 24.07.2023 10:00 – КФВ
4 сесія. 26.07.2023 10:00 – КФВ
5 сесія* 14.08.2023 10.00 – КФВ

* – Спеціальна додаткова сесія для вступу на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб

Конкретна дата КФВ буде призначатися в індивідуальному порядку.

КФВ включатиме 14 тестових питань (по 5 балів) і відкрите письмове питання (до 30 балів).

Регламент вступного випробування можна знайти за посиланням.

Орієнтовний перелік тематики для відкритого письмового питання на КФВ шукайте за посиланням.

Для участі у КФВ вступник повинен зареєструватись для складання кожного фахового випробування через електронний кабінет вступника на сайті https://cabinet.edbo.gov.ua/login. Наголошуємощо реєстрація відкрита вже з 1 липня 2023! Тож не зволікайте – реєструйтеся! Реєстрація відкрита до 16 липня 23:59 включно!

Якщо вас зацікавили наша інформація і ви маєте намір вступати в магістратуру на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” – заповніть, будь ласка, нашу реєстраційну форму. Це дозволить нам бути на зв’язку та оперативно консультувати вас з усіх питань щодо організації фахового вступного іспиту.

Щоб отримати відповіді на всі ваші запитання, долучайтесь до групи в телеграм, яка буде створена незабаром після реєстрації. Також, для вступників на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” буде проведено консультацію 17.07.2023 о 10:00 за посиланням. Запис консультації шукайте за посиланням.

Вся загальна інформація щодо прийому до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» зібрана на сайті приймальної комісії.

Чекаємо вас на нашій ОНП магістерського рівня “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” за спеціальністю 113 «Прикладна математика».

Рейтинговий список за результатати КФВ шукайте тут.