Global Undergraduate Exchange Program 2022-2023

Бакалаври, час подавати заявку на участь у програмі обміну Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) 2022-2023 з додатковим компонентом «STEM та підприємництво» (UUAESE)!

Global UGRAD — глобальна програма академічних обмінів в галузі науки, технологій, інженерії й математики та підприємництва для українських студентів першого і другого курсів бакалаврату. Ця програма здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США спільно з Посольством США в Україні та організацією World Learning

Фіналісти програми Global UGRAD будуть навчатися протягом одного семестру без отримання ступеня в університетах Сполучених Штатах Америки за будь-якими спеціальностями. Програма обміну передбачає оплату проїзду учасників програми до/із США, оплату вартості навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію.

Для участі у програмі приймаються анкети в електронній формі. Кінцевий термін подання анкет — 6 січня, 2022 року, 17:00 EST (за східноєвропейським часом).

Детальніше читайте за посиланням!