Підсумки 2021 року

Добігає кінця 2021 – рік створення нашої кафедри! Нам ще не виповнилось і року, але ми вже багато встигли.

1. Здійснили перший набір на освітні програми всіх рівнів: бакалаврську, магістерську і на PhD. До нас вступили чудові студенти.
2. Випустили перших магістрів та запланували продовження співпраці в аспірантурі.
3. Отримали перший на кафедрі диплом PhD.
4. Відновили міжнародні зв‘язки Фізтеху з закордонними партнерами та започаткували нові.
5. Наші студенти взяли участь в трьох турах командного студентського турніру з програмування ICPC і стали учасниками міжнародного етапу.
6. Студенти бакалаврату і магістратури взяли участь в двох хакатонах за напрямком штучного інтелекту. Одна із команд стала призером.
7. Підготували і затвердили сертифікатну програму з аналізу даних, яку започаткуємо вже в наступному році.
8. Спільно зі студентами взяли участь в проекті Національного фонду досліджень України.
9. Студенти виступили на міжнародних конференціях.

Зовсім скоро новий – 2022 – рік вступить у свої права. Хочеться, щоб новорічні та різдвяні свята, які створюють дивовижну атмосферу добра, зігрівали всіх нас особливим теплом, дарували найсвітліші емоції, гарний настрій і допомагали вірити в краще, не дивлячись ні на що. Дорогі наші викладачі та студенти, від щирого серця бажаємо, щоб справа, якій ви себе присвятили, надихала на нові відкриття, приносила задоволення і успіх, а прагнення до нових висот нехай залишається вашим вірним супутником. 

Цеглинки для подальшого зростання в наступному році закладено, лишається спільними силами будувати хмарочоси до самого космосу. Разом ми – сила! 

Веселих новорічних і різдвяних свят! До зустрічі згодом!