Проєкт команди гуртку з прикладної математики на NASA Space Apps Challenge – 2022

З 29 вересня на кафедрі розпочав свою роботу гурток з прикладної математики (Наказ №275/2022 від 29.09.2022 про створення Гуртка  з прикладної математики наукового спрямування). Учасники гуртка розпочали свою роботу ще раніше та вже встигли підготуватися та взяти участь у NASA Space Apps Challenge , що відбувався 1-2 жовтня у челенджі “HOW DOES CLIMATE CHANGE AFFECT YOU?”, де досліджували вплив зміни клімату на сільське господарство в Україні.

Лише в цьому челенджі зареєстровано 751 команда по всьому світу, по Києву ж 16 команд. Посилання на проект команди:  https://2022.spaceappschallenge.org/challenges/2022-challenges/climate-change/teams/space-mmadam-team/project

NASA International Space Apps Challenge (Space Apps) — це міжнародний хакатон для програмістів, науковців, дизайнерів, оповідачів, виробників, будівельників, технологів та інших у містах по всьому світу, де команди безкоштовно беруть участь у роботі Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору (NASA) та відкриті дані для вирішення реальних проблем на Землі та в космосі.

Команда пройшла на міжнародний рівень. Побажаємо їм успіху!