Вітаємо переможців хакатону ER IPT HACK_2023

На хакатоні ER IPT HACK_2023 в треку за напрямком Earth Intelligence перемогла команда BrokeFreelancer, що складалась лише з 1 учасника – студента Давида Гавриленка з ННФТІ, що виступав в ролі ідеолога вирішення проблеми (ChatGPT наразі виступає в ролі кодера 😉).
Хакатон ER IPT HACK_2023 проводився з 12 по 21 травня 2023 року за підтримки компанії Hackathon Expert Group до 125-річчя КПІ ім. Ігоря Сікорського. Кафедра математичного моделювання та аналізу даних долучилась до хакатону з задачею моніторингу стану лісів за супутниковими даними (задача з європейського проєкту SWIFTT).
З 18 команд, що обрали задачу моніторингу лісу за супутниковими даними до фіналу дійшли четверо – це команди “BrokeFreelancer” (студенти ННФТІ) та “SWIFTTers” (студенти ННФТІ та учасники гуртку з прикладної математики), “Моглабутикраща” (викладачі та студенти інженерно-хімічного факультету КПІ), та команда “Лісовики” (студенти наразі навчаються у Віденському університеті).
Всі 4 команди-фіналіста запропонували блискучі розвʼязання на основі моделей машинного та глибинного навчання.
Всі фіналісти проявили креативність та глибокі знання в аналізі даних та за короткий проміжок часу змогли з нуля осягнути тематику використання супутникового моніторингу для лісів та показати достойний результат.
Відео-презентації шукайте тут.
Детальніше про учасників, експертів, задачі читайте у статті https://hackathon.expert/er-ipt-hack-2023-succeded/
Щиро вітаємо переможців та учасників та бажаємо наступних перемог!