Літня школа «AI for Defence: Drones, Security, and Disinformation»

Запрошуємо студентів старших курсів взяти участь в літній школі «AI for Defence: Drones, Security, and Disinformation» з 24 по 29 червня 2024, що відбуватиметься у змішаному форматі в Києві, Львові та Харкові. Офлайн локації будуть в обладнаних укриттях, про які буде повідомлено перед заходом.  

Під час школи ми ознайомимося з основами технологій посилення обороноздатності та роботи з дронами, дослідимо різноманітні аспекти цих технологій, включно з використанням дронів у військовій справі, застосуванням алгоритмів штучного інтелекту, можливостями автономної навігації тощо. Крім того, ми розглянемо практичні аспекти, такі як збирання та програмування дронів, а також налаштування систем управління польотом. Окремим напрямом школи буде боротьба з дезінформацією від Міністерства цифрової трансформації України.

Літня школа складатиметься з двох блоків:

📍24-27 червня — лекції та майстер-класи від висококваліфікованих експертів та спеціалістів за трьома напрямами:
1️⃣Апаратне забезпечення дронів
2️⃣Штучний інтелект та алгоритми для дронів
3️⃣Штучний інтелект для боротьби з дезінформацією

📍28-29 червня — Хакатон, де ви будете працювати над груповим проєктом та представите результат перед суддями.
Для участі в хакатоні потрібно буде розділитись на команди по 3-4 людини. Ви можете сформувати команду самостійно, або ми допоможемо сформувати її перед подією серед інших учасників.

✍️ Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/xVVa7riQ9yDU9wW67 

Дедлайн: 17 травня 2024

Організаторами заходу виступають Міністерство цифрової трансформації України, Львівська політехніка, КПІ ім. Ігоря Сікорського, Харківський університет радіоелектроніки.

Будемо раді бачити вас на нашій літній школі!