Вступ до магістратури

Якщо ви цікавитесь прикладною математикою, мрієте знайти однодумців і брати участь в реальних проектах машинного навчання, штучного інтелекту та комп’ютерного зору, отримати досвід міжнародної співпраці та стажування, ЗАПРОШУЄМО до нас в магістратуру  на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору”  за спеціальністю 113 «Прикладна математика» (Сертифікат про акредитацію 5523).

З науковими напрямками кафедри Математичного моделювання та аналізу даних, яка забезпечує ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” можна ознайомитись на нашому сайті в розділі Наука та Партнерство, а також на YouTube каналі нашої кафедри. Для кращого розуміння нашої експертизи радимо також ознайомитись з матеріалами нашої літньої школи «Аналіз даних», де у 2023 році спікерами були наші студенти, аспіранти і випускники.

Ключові відмінності прикладної математики за нашою освітньою програмою:

  1. Фундаментальна підготовка з математики, фізики і комп’ютерних наук
  2. Вивчаємо найсучасніші та найактуальніші напрямки штучного інтелекту
  3. Тісна наукова співпраця з провідними університетами і науковими установами світу й України
  4. Бакалаврські роботи в рамках реальних міжнародних проєктів (Horizon 2020, Horizon Europe, Світового Банку)
  5. Залучення викладачів із числа провідних науковців і фахівців в сфері аналізу даних і комп’ютерного зору
  6. Для підсилення практичного спрямування фундаментальних освітніх програм кафедра пропонує сертифікатну програму: «Моделі та методи інтелектуального аналізу гетерогенних даних»
  7. Програма подвійного диплому з Університетом прикладних наук Анхальту, Німеччина.
  8. Дуальна освіта з компанією Samsung

Вся актуальна офіційна інформація щодо прийому до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» зібрана на сайті приймальної комісії.

Положення для вступу до магістратури КПІ в 2024 році можна за посиланням.

Якщо ти вступаєш до магістратури, тобі потрібно обов’язково скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ), який складається з двох частин – іноземної мови за вибором вступника (англійська, німецька, французька або іспанська) та тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК) для перевірки необхідного рівня знань з критичного, аналітичного та логічного мислення. Для складання ЄВІ потрібно зареєструватись з 07 травня до 29 травня 2024 року (до 18.00) та з 24 червня до 15 липня 2024 року скласти його.

Також необхідно буде скласти фахове вступне випробування та подати до розгляду мотиваційний лист.

Програма комплексного фахового випробування для вступу на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” .

Комплексне фахове випробовування (КФВ) для вступу на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” 113 Прикладна математика буде відбуватися в онлайн форматі тривалістю 120 хвилин за наступним розкладом (буде оприлюднено пізніше). Конкретна дата КФВ буде призначатися в індивідуальному порядку.

КФВ включатиме 14 тестових питань (по 5 балів) і відкрите письмове питання (до 30 балів). Регламент вступного випробування можна знайти за посиланням.

Орієнтовний перелік тематики для відкритого письмового питання на КФВ шукайте за посиланням.

Для участі у КФВ вступник повинен зареєструватись для складання кожного фахового випробування через електронний кабінет вступника на сайті https://cabinet.edbo.gov.ua/login (починаючи з 1 липня 2024 р). Фахові вступні випробування до КПІ ім. Ігоря Сікорського будуть проводитись з 17 липня до 28 липня 2024 включно.

Якщо вас зацікавили наша інформація і ви маєте намір вступати в магістратуру на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” – заповніть, будь ласка, нашу реєстраційну форму. Це дозволить нам бути на зв’язку та оперативно консультувати вас з усіх питань щодо організації фахового вступного іспиту.

Щоб отримати відповіді на всі ваші запитання, долучайтесь до групи в телеграм, яка буде створена незабаром після реєстрації. Також, для вступників на ОНП “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” буде проведено консультацію (дату та час буде оголошено пізніше).

Чекаємо вас на нашій ОНП магістерського рівня “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” за спеціальністю 113 «Прикладна математика».

 

Контакти Відбіркової комісії НН ФТІ:

E-mail vk.nnfti@lll.kpi.ua,

тел. +380970500415, +380633570074