Готуємо команду студентів до виступу у фінальному етапі міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Black Sea Science

21 березня 2023 року команда гуртку з прикладної математики зібралися на кафедрі математичного моделювання та аналізу даних щоб фіналізувати свій виступ у другому фінальному етапі міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Black Sea Science.

Нагадуємо, що команда виборола друге абсолютне місце в 1 етапі та була запрошена до участі у 2 етапі для підведення підсумків конкурсу.

Робота команди “Machine learning models and technology for classification of forest on satellite data” присвячена розробці нейромережевої моделі для побудови карт типів лісів за супутниковими даними. Робота виконується в межах європейського проєкту “Satellites for Wilderness Inspection and Forest Threat Tracking” – SWIFTT по моніторингу лісів та їх здоров’я.

Хочеться зазначити, що дуже символічно 21 березня 2023 року – Міжнародний день лісів, проголошений Організацією Об’єднаних Націй, щоб відзначити та привернути увагу до важливості всіх типів лісів.

Тож вітаємо всіх причетних до свята, до науки та бажаємо команді перемоги на конкурсі!