Розпочався хакатон ER IPT HACK 2023

12 травня 2023 в дистанційному форматі розпочався традиційний (вже другий) хакатон ER IPT HACK 2023 до 125 річчя Київського політехнічного інституту.

Навчання на кафедрі математичного моделювання та аналізу даних за освітньою програмою “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів відкриває перед здобвачами значно ширші можливості, аніж просто отримати знання на парах.

Ми намагаємось розвинути в студентів також і соціальну складову, вміння працювати в команді, саме тому і проводимо на регулярній основі хакатони, семінари, ведемо гуртки та мотивуємо студентів долучатися до різного роду змагань та діючих міжнародних проєктів, де можна повчитися та проявити свої навички у використанні штучного інтелекту та аналізі даних.

Для магістрів з освітньої програми “Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору” пропонується участь у програмі подвійного диплому з німецьким університетом прикладних наук Анхальта з отриманням двох дипломів.

Під час роботи хакатону учасники мають унікальну можливість спілкуватися з кваліфікованими експертами-менторами, які допоможуть більш глибоко зануритись у вирішення завдань.

Дивіться відео-запис відкриття хакатону.

З нетерпінням очікуємо на креативні рішення та підбиття підсумків 21 травня 2023 р. та вдячні Hackathon Expert за висококваліфіковану підготовку!

Бажаємо командам натхнення і успіхів 💙💛