Читайте про нас у Київському Політехніку

У новому випуску газети розповіли про нашу кафедру, проєкти, здобутки та про наших студентів, зокрема:

• Софія Дрозд, магістрантка нашої кафедри, у складі делегації від Європейського Союзу успішно презентувала Європу та КПІ ім. Ігоря Сікорського на міністерському саміті за участю понад 150 країн світу та міжнародній конференції GEO Week 2023 у Кейптауні (Південно-Африканська республіка).

Крім першої в історії GEO молодіжної декларації «FIRST GEO YOUTH DECLARATION», Софія презентувала результати досліджень, виконаних на кафедрі, що стосуються застосування машинного навчання для моніторингу змін земного покриву та землекористування в Україні. Однак демонстрація досягнень кафедри цим не обмежилась.

• Також розповіли про Mykola Lavreniuk — випускника аспірантури нашої кафедри та першого PhD в КПІ. Нагадуємо, що Микола визнаний одним із 20 найкращих молодих науковців Національна академія наук України в 2023 році. І ми не втомимося про це розповідати!

Ще більше про наших студентів та здобутки кафедри читайте у колонці «Моделюють ризики, вивчають наслідки, прогнозують майбутнє» за посиланням https://kpi.ua/files/2023-kp43.pdf?fbclid=IwAR3QVdcdBz317soY8HA025tcyiBJtor2fLwuRNx75B7GGIGJhEjzQPYPB5c