Стартував німецько-український проєкт DAAD «DigiJED: цифрова освіта спільними зусиллями»

Розпочав свою роботу німецько-український проєкт DAAD «DigiJED: цифрова освіта спільними зусиллями»

Партнерами проєкту є Університет прикладних наук Анхальт (Німеччина), Університет Святих Кирила і Мефодія (Північна Македонія), Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Національний університет «Одеська політехніка», Дніпровський національний університет ім. Олеся Гончара та Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку.

Головною метою проєкту є підтримка навчального процесу в університетах України в умовах воєнного стану. Для цього українським студентам пропонується долучитися до вивчення інформаційних технологій в рамках навчальних курсів «Operating Systems», «Distributed Systems», «Data Analysis», «Cloud computing», «Machine Learning» тощо.

Українським викладачам надається не лише підтримка проведення навчальних курсів в цій галузі, а й можливість покращити свої знання та навички з використання цифрових інструментів освіти завдяки серії вебінарів «Digital Education with Joined Efforts». Проєктом передбачені стипендії для студентів та мобільність для викладачів.

17.08.2022 року в режимі онлайн відбулася вітальна зустріч партнерів проєкту, на якій обговорено засади співпраці та приблизний план розвитку проєкту.

Якщо Ви – викладач НТУУ «КПІ», маєте навчальний курс з інформаційних технологій (бажано англійською мовою) або окремі лекції, практичні, лабораторні заняття, і хочете їх включити до нашого проєкту, будь ласка, зв’яжіться з координаторкою проєкту від нашого університету, завідувачкою кафедри Математичного моделювання та аналізу даних проф. Наталією Куссуль.

Якщо Ви – студент, долучайтеся до навчальних курсів, отримуйте нові знання, навички та практичний досвід в перспективній галузі, навіть в умовах воєнного стану. Форму реєстрації незабаром буде розміщено на нашому сайті та в соціальних медіа.

Більше інформації шукай за посиланням.

Події в межах проекту:

Участь в освітньому в проекті DigiJED – встигни зареєструватися!

 

Зустріч учасників проекту DigiJED зі студентами