Стажування в Канаді за програмою Mitacs Globalink Research Internship (Mitacs GRI)

Друзі, стартував відбір на науково-дослідні стажування в Канаді за програмою Mitacs Globalink Research Internship (Mitacs GRI) на 2024 рік для студентів 3-го і 4-го курсів українських університетів

Програма покриває переліт, проживання, харчування, медичне страхування та низку активностей для аплікантів. Дедлайн подачі заявки на програму Mitacs GRI — 21 вересня 2023 року.

Цього літа 107 студентів з України проходять стажування за програмою Mitacs GRI. По всім трьом програмам — Mitacs GRI, Mitacs GRA, Mitacs Accelerate International — це вже 300 українських студентів і аспірантів з літа минулого року. 🤩 Ви отримаєте досвід роботи над прикладними дослідницькими проєктами в університетах або компаніях Канади і їх комерціалізацією, що сприятиме як вашому особистому професійному зростанню, так і розвитку інновацій в Україні та Канаді.

17 серпня о 15:30 за київським часом відбувся вебінар на тему «Як потрапити на стажування Mitacs у Канаді». Захід цікавий студентам, аспірантам та викладачам різних галузей українських університетів. На вебінарі розповіли про можливості Mitacs для українців, як проходить відбір інтернів, як подати документи на програму, які є формати науково-дослідних програм та що чекає на відібраних інтернів у Канаді.

Відеозапис можна переглянути за посиланням.