Завершено процес акредитації ОНП магістерського рівня «Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору» за спеціальністю 113 Прикладна математика

Раді повідомити про успішне завершенням процесу акредитації ОНП другого (магістерського) рівня «Математичні методи моделювання, розпізнавання образів та комп’ютерного зору» за спеціальністю 113 Прикладна математика!

Акредитація освітньої програми є надзвичайно важливим етапом для будь-якої освітньої установи та її колективу. До роботи залучаються всі — керівництво університету, академічний персонал, адміністративний персонал, структурні підрозділи (психологи, бухгалтери, бібліотекари, відділ атестації і не тільки), роботодавці та випускники. Звісно будь-яка акредитація не може відбутися без здобувачів освіти, які є центральним двигуном та серцем будь-якої наукової установи.

Іншими словами — акредитація — це велика система, яка би зламалася при поразці будь-якої з підсистем. Тому Кафедра математичного моделювання та аналізу даних щиро вдячна всім задіяним в цьому складному процесі, а також хоче висловити велику подяку гаранту ОНП — проф. Андрій Шелестов, за те що пройшов цей тернистий шлях та досяг успіху — програма акредитована до 2028 року!

А зараз ми відкриваємо свої двері для вступної кампанії на новий навчальний рік на вже акредитовану освітню програму та з нетерпінням чекаємо натхненних, наполегливих та зацікавлених у навчанні вступників!