Запрошуємо на міжнародний воркшоп “Методи геопросторової статистики для оцінки економічних показників з використанням моделей супутникового інтелекту”

21 березня 2024 року о 16:00 запрошуємо взяти участь у міжнародному воркшопі, що відбудеться в рамках наукового семінару кафедри ММАД “Data, Intelligence and Algorithms” в дистанційному форматі.
Тема воркшопу “Методи геопросторової статистики для оцінки економічних показників з використанням моделей супутникового інтелекту” буде цікавою та корисною для всіх, хто цікавиться статистичним аналізом, аналізом динаміки земного покриву та застосуванням статистичних методів у геоінформатиці.
Наші спікери:
1️⃣доктор Сергій Скакун – відомий фахівець у галузі геоінформатики, керівник численних проєктів NASA, професор університету штату Меріленд, випускник ФТІ, НТУУ “КПІ ім. Ігоря Сікорського”
2️⃣Леонід Шуміло – аспірант університету штату Меріленд, фахівець у роботі з глибинними нейронними мережами та супутниковими даними, випускник НН ФТІ, НТУУ “КПІ ім. Ігоря Сікорського”
✅Для участі у воркшопі просимо попередньо зареєструватися за посиланням. Посилання на зустріч буде надіслано поштою.