Команда кафедри ММАД пройшла в фінал Sikorsky Challenge 2024

Команда кафедри ММАД виступила з проєктом WarScan на конкурсі стартап–проєктів зі штучного інтелекту та виборола право на участь у фіналі ХІII Міжнародного Фестивалю інноваційних проєктів “Sikorsky Challenge 2024”!

Команда запропонувала платформу WarScan, на якій на основі супутникових даних та штучного інтелекту в режимі реального часу відслідковуються пошкоджені війною поля, визначається відсоток пошкодженості поля та детектуються локальні вирви та кратери від бомбардувань.

Проєктом зацікавилися інвестори, тож ми плануємо змістовно попрацювати та пройти навчання за програмою «Інноваційне підприємництво та практика запуску стартапа», пройти інкубування та акселерацію своїх стартап-проєктів та гідно представити свій проєкт у фіналі Sikorsky Challenge 2024!

Склад нашої команди:
Дрозд Софія – магістерка групи ФІ-31мн кафедри ММАД, спеціаліст із обробки супутникових даних та розробки штучного інтелекту з 4-річним досвідом. Учасник проектів Світового банку.
Салій Євгеній – магістр групи ФІ-31мн кафедри ММАД, інженер ознак та спеціаліст із обробки супутникових даних із 2-річним досвідом роботи. Учасник проектів Світового банку.
Кузін Володимир – магістр групи ФІ-31мн кафедри ММАД, спеціаліст із обробки супутникових даних з 2-річним досвідом.
Шелестов Артем – фахівець в галузі обробки даних з 2-річним досвідом роботи в міжнародних проектах
Пархомчук Олександр – асистент кафедри ММАД, фахівець в галузі обробки супутникових даних з 5-річним досвідом роботи в області знімків, учасник проектів SWIFTT, ЄС.
Волкова Ліза – асистентка кафедри ММАД, UI/UX та графічний дизайнер з 2-річним досвідом роботи у сфері маркетингу.

Команда висловлює подяку лідерам думок, науковим керівникам, професорам Наталії Куссуль та Андрію Шелестову та науковому колективу кафедри математичного моделювання та аналізу даних НН ФТІ.

Щиро вітаємо команду з успішним виступом та зичимо подальших перемог!