Запрошуємо до школи аналізу даних “Data Analysis Summer School”

22-25 червня 2021 року Фізико-технічний інститут НТУУ “КПІ імені Сікорського” спільно з лабораторією Copernicus Academy в Інституті космічних досліджень НАНУ-ДКАУ пропонує взяти участь у Data Analysis Summer School, на яку запрошуються не тільки студенти, але і школярі!
За 4 дні ми ознайомимо учасників з усіма необхідними основами, розкажемо як працюють нейромережі, де шукати набори даних та навчальні матеріали для подальшого розвитку.
Також попрацюємо над фінальним проєктом, де кожен зможе проявити свою креативність та бачення, а ми, в свою чергу, допоможемо розвинути ідеї до рівня справді конкурентоспроможних проєктів, які в подальшому куруватимемо для участі у конкурсі для школярів Техно Україна.
Детальніше про розклад:
День 1 (22.06) Design thinking. Поговоримо про те, які є основні напрямки штучного інтелекту, які задачі можна вирішити та розкажемо про випускний проєкт
День 2 (23.06) Регресійний аналіз. Згадаємо Python, розберемо що таке регресійний аналіз, де та навіщо його застосовувати, навчимося працювати над вхідними даними
День 3 (24.06) Основи машинного навчання. Розберемося з задачами класифікації з використанням різних бібліотек, навчимося оцінювати та гарно представляти отримані результати
День 4 (25.06) Projects showcase. Презентація отриманих результатів за проєктом.
Долучайтеся до нас, якщо хочете спробувати себе у дійсно сучасній професії, познайомитись з новими людьми та отримати цікавий досвід у роботі над проєктом.
Навчання в школі є безкоштовним, але кількість місць обмежена, тому, будь ласка, пройдіть обов’язкову реєстрацію за посиланням.

Успішно завершилась літня науково-профільна школа за напрямом «Аналіз даних»