Студент ІІІ курсу представляє свій стартап Harmix на конференції Collision Conf, Торонто

Студент ІІІ курсу Кафедри математичного моделювання та аналізу даних НН ФТІ КПІ ім. Ігоря Сікорського і Дослідник у сфері штучного інтелекту в Університеті Торонто, Назар Поночевний і його стартап Harmix® — інтелектуальний сервіс, що автоматично добирає музику до відео, — на Collision Conf зі стартапом Harmix!

Це одна з найбільш технологічних конференцій Північної Америки, що тривала з 20 по 23 червня в Торонто. Вона об’єднала понад 35 тисяч відвідувачів зі 130 країн, понад 600 топових спікерів та близько 800 інвесторів.

Стартап Harmix входив до складу української делегації, що цього року вперше представила національну технологічну екосистему на конференції Collision. Також міжнародне журі відібрали Harmix для презентації на Startup Showcase – це презентація найкращих стартапів виставки потенційним інвесторам та партнерам.

Вітаємо Назара та його команду і бажаємо успіхів, втілення мрій, перемог над собою та всього найкращого! Науковим керівникам подяка за досвід, допомогу, підтримку, впевненість в талантах молоді!